Entegre değerlendirme ile güvenlik ışk bariyeri SLB
SLB240 - Entegre değerlendirme ile dünyada en küçük tasarım
SLB440 - PLe'ye kadar güvenli OSSD çıkışı
SLB450-aralığı 75 m (tipik olarak 90 m) - isteğe bağlı ısıtma ile

Buradasın

İçerik

Dahili değerlemeye sahip dünyanın en küçük emniyetli ışık bariyerleri

Yeni SLB 240/440/450 emniyetli ışık bariyerleri yelpazesi dahili analiz özelliğine ve etkileyici derecede küçük ölçülere sahiptir. Bu, GYU 28x32x72 mm ölçülerinde kablo bağlantısına veya konnektör soketine (GYU 28x32x91 mm) sahip SLB 240/440’ın çok kısıtlı alanlarda kullanılabileceği ve hızlı ve kolay şekilde monte edilebileceği anlamına gelir. Her iki modelde 15 metrelik mesafeye sahipken SLB 450 (ölçüler: EU 49 x 126 mm) 75 metreye kadar uzayabilir.

Tek ışınlı emniyetli ışık bariyerleri özellikle küçük açıklıklara veya yuvalara sahip makineler gibi küçük baskı makinelerinde bulunan küçük tehlikeli alanların emniyetinin sağlanması için faydalıdır: Bu, ışık huzmesi her kesildiğinde emniyet switchlerinin potansiyel olarak tehlikeli makine hareketini durdurduğu bir sinyal verdiğinden işletim personeli için güvenilir koruma sağlar. 

SLB 240/440/540 ürün yelpazesinin önemli bir avantajı da montaj/taşıma çalışmaları için işleme merkezlerinde ve ahşap, kağıt ve baskı endüstrisinde, yüksek raflı depolarda veya ambalajlama makinelerindeki çok çeşitli uygulamalarda kullanılabilmesidir.

Proses korumas için de uygun

Tüm SLB ışık bariyerleri emniyetli yarı iletken çıkışlara (2 x PNP) sahiptir ve harici emniyet değerlemesi olmaksızın doğrudan emniyet devresine eklenebilirler. IEC 61496 uyarınca bu yeni ürün yelpazesi tüm Tip 2 veya Tip 4 uygulamalarına yönelik gereksinimlere uygundur.  Örneğin yüksek raflı depolarda nesne tanıma ve yükseklik kaydı yoluyla önceden tanımlanmış pozisyonlardan meydana gelen sapmaların algılanarak çarpışmaların ve hasarın önlendiği süreç koruması için de kullanılırlar.

Görsel kurulum yardımcısı kurulumu kolaylaştırmaktadır

Tüm versiyonları hizmete alma çalışmasını önemli ölçüde kolaylaştıran bir görsel ayar kılavuzuna sahiptir. Aynı zamanda 4 yollu kodlama seviyesine sahiptirler, böylece tek bir uygulamada birden çok ışık bariyeri kullanılırsa dört sensör çifti birbirini etkilemeden tek yönde kullanılabilir. Yapılandırma bilgisayar veya hizmete alma sistemleri gibi aletler gerektirmez, sadece buton gibi bir kumanda cihazı kullanır. Ayar, otomatik ve restart modları ve tanılama modu mevcuttur.

 

Bölünmüş içerik