PROTECT PSC1: Programlanabilir Modüler Güvenlik Kontrol Cihazı
Güvenli IO genişletme modülleri
Güvenli eksen izleme
Güvenli çapraz iletişim - Ethernet SDDC
Güvenli uzak IO iletişimi
Fieldbus bağlantısı için evrensel haberleşme arayüzü

Buradasın

İçerik

Akıllı kompakt çözüm PROTECT PSC1

PROTECT PSC1 güvenlik kontrol cihazı kompakttır, modüler bir yapıya sahiptir ve son derece esnek bir şekilde kullanılabilir. PSC1, ister bireysel makineler isterse son derece karmaşık kurulumlar olsun, kişiye özel güvenlikle ilgili çözümleri projelendirmeyi mümkün kılar. Ayrıca, PSC1, Endüstri 4.0 kavramlarının gerçekleştirilmesine yönelik bir katkı yapabilir.

PROTECT PSC1, mekanik ve elektronik güvenlik şalterlerinin sinyal işlemesi için IO uzatma modüllerine sahip, serbestçe programlanabilir kompakt PLC'lerden oluşur. Kompakt kontrolörler, evrensel bir iletişim arayüzü ile donatılabilir. Bu, farklı fieldbus protokollerinin yazılım kullanılarak kolayca seçilmesini ve uygulanmasını sağlar. Bu nedenle PSC1, en yaygın fieldbus sistemlerine bir bağlantı oluşturmak için sadece bir donanım elemanının kullanılmasını gerektirir - bu özellikle maliyet yönleri dikkate alındığında önemli bir avantajdır.

Yeni Schmersal kontrol sisteminin modüler yapısı, özellikle Endüstri 4.0 kavramları açısından ilgi çekicidir. Buradaki amaç, diğer şeylerin yanı sıra, tek bir ürüne kadar tek tek ürünlerin maliyet etkin bir şekilde üretilmesidir. Bunu başarmak için, kontrol fonksiyonlarının birlikte ağa bağlı daha küçük, merkezi olmayan birimlere dağıtıldığı modüler olarak birleştirilmiş sistemlere ihtiyaç duyulmaktadır. Burada, Schmersal'ın PSC1'i, yazılım tabanlı olarak bireysel koruma sistemlerini yapılandırma araçları sunar. Ayrıca, farklı PSC1 kontrolörleri arasında güvenli haberleşme, Ethernet SDDC (Güvenli Cihazdan Cihaz İletişimi) ile kolaylaştırılmaktadır. Bu, ağ bağlantılı güvenlik alt sistemlerine sahip karmaşık, çok parçalı kurulumların kurulumunu basitleştirir.

PSC1'in bir başka avantajı: Opsiyonel olarak entegre edilmiş SD veri yolu ağ geçidi sayesinde, bağlanan sensörlerden gelen ilave güvenli olmayan diyagnostik sinyaller, standart bir veri yolu sistemi aracılığıyla bir otomasyon kontrol sistemine iletilebilir. Bu aynı zamanda, kesintilerin önlenmesi ve tesis kullanılabilirliğinin artırılması ile ilgili olarak değerlendirilecek olan sinyallerin değerlendirilmesine de olanak tanır - ve bu da verimliliğin artmasını kolaylaştırır.

Bölünmüş içerik