İçerik

Schmersal'den yeni ürünler

Ergonomik çalışma, daha kompakt tasarımlar, daha yüksek güvenlik seviyeleri, verimlilik ve güvenliğin uyumu, fonksiyonların entegrasyonu: Bunlar, ürün yönetimi ile işbirliği içinde, yeni ürünler ve ürün aileleri için spesifikasyonları yazılırken, geliştiricilerin değer verdiği ve belirlediği kalite unsurlarından sadece birkaçıdır.

Schmersal'in ürün yelpazesinde yaklaşık 25.000 farklı güvenlik şalteri, güvenlik kilitleme sistemi ve sistemi bulunmaktadır - ve yenileri sürekli eklenmektedir. İşte sonuçlar: Schmersal Grubunun yenilikleri. Her zaman güncel!

Bölünmüş içerik

Yeni nesil konum switchleri serisi PS

Kullanıcılar için avantajı: Tüm pozisyon switchleri hem komple cihaz olarak hem de modüler yapı modülü olarak da temin edilebildiğinden dolayı yeni PS ürün grubu çok çeşitli kullanım imkânları sunuyor.

daha

Yeni AZM40: kompakt tasarımı ile yüksek kapalı tutma kuvveti

Schmersal Grubu, Nürnberg’de düzenlenecek SPS 2019 fuarında yeni bir RFID tabanlı kompakt emniyet kilidini tanıtacak: AZM40, 119,5 x 40 x 20 mm ebatlarıyla dünyanın en küçük elektronik emniyet kilididir. Bu sayede özellikle daha küçük koruma kapıları ve kapaklar için uygundur.

daha