Farklı uygulamalar için yapılandırılabilir
Ön panel kapağı mühürlenebilir
Kodlanmış soketli bağlantı teknolojisi
Kapı emniyet denetlemesi
Güvenli duruş izleme
Güvenli zaman rölesi
Sistem durumları, giriş sinyalleri ve çıkışların sinyalleri

Buradasın

İçerik

Yeni emniyet rölesi modülleri PROTECT SRB-E-FWS-TS

Bir cihazda birçok fonksiyon: Yeni emniyet değerlendirmelerinde temel model SRB-E-302FWS-TS bir bileşende güvenli durma denetimi ve güvenli zaman rölesi fonksiyonları birleştirilir.
SRB-E-402FWS-TS parça modelinde tamamen yeni: Burada ek emniyet kapısı denetimi hatta bir cihazda üç fonksiyon vardır. Bu da piyasadaki ayırt edici özelliğidir.

Güvenli durma denetiminde bağlı sensörlerin impulsları denetlenir. Giriş frekansının (gerçek değer) önceden ayarlanan nominal değerle (durma frekansı) sürekli karşılaştırılmasıyla cihaz sınır değerin altında kalındığı durumları tespit eder ve acil çıkışları etkinleştirir.

Ör. tahrikler, motorlar veya miller gibi aynı ardıl çalışma süreli dönen tesis bölümlerinde SRB-E-FWS-TS modülleri güvenli zaman rölesi olarak, yani önceden ayarlanan süresinin güvenli ölçümü için de kullanılabilir. Ancak önceden ayarlanan bu süre bittikten sonra ör. koruyucu tertibatın açılmasına olanak sağlayan kumanda teknolojisiyle etkinleştirme yapılır.

SRB-E-402FWS-TS modeli ek olarak iki kanallı çapraz bağlantı algılamalı ya da algılamasız denetlemeye yönelik güvelik için kapalı tutma olanağı sunar. Bu modül modeliyle örn. koruyucu kapının açılmasının tehlike yaratan hareketleri önlenebilir ve ikinci güvenlik fonksiyonuyla koruyucu kapı denetimi, hareket kapatılabilir. Ayrıca güvenli çıkışlarla ağı açıkken makinenin çalışması önlenir.

Emniyet rölesi modüllerinde ayarlanabilir frekans aralığı 0,5 Hz ile 10 Hz arasındadır ve çıkış geciktirme süresi 0,5 s ila 3000 s arasında ayarlanabilir.

Bölünmüş içerik

Video YouTube