EN 50047 / 41'e göre farklı gövdeler.
Çok çeşitli uygulamalar için aktüatörler.
Aktüatörlerin basit ve esnek değiştirilmesi.
Aktüatörler 45° 'lik artışlarla döndürülebilir.
Esnek modüler sistem - depolamada maliyet tasarrufu.
Kısa kablo montaj süreleri için 45° döndürülen terminaller.

Buradasın

İçerik

Yeni nesil konum switchleri serisi PS

PS ürün grubu, modüler yapısı sayesinde çok çeşitli kullanım imkânları sunuyor

Schmersal Grubu yeni nesil konum switchlerini piyasaya sürüyor. Kullanıcılar için avantajı: Tüm pozisyon switchleri hem komple cihaz olarak hem de modüler yapı modülü olarak da temin edilebildiğinden dolayı yeni PS ürün grubu çok çeşitli kullanım imkânları sunuyor. ISO 14119'a göre yapı türü 1 olan pozisyon switchleri pozisyon tespiti, makinelerdeki ve tesislerdeki yana doğru kaydırılabilen veya döndürülebilen koruma tertibatlarındaki hareketli parçaların denetlenmesini sağlar. Yeni yapı serileri makine ve tesis imalatının tüm bağımsız disiplinleri üzerinden hem otomasyon hem güvenlik uygulamaları hem de asansör tekniğine yönelik geniş bir uygulama alanı için uygundur. IP66 veya IP67 koruma sınıfı pozisyon switchlerinin zorlu ortam koşulları altında da kullanılmasına imkan sağlıyor.

 

Daha az varyasyon, daha fazla esneklik

Tüm yapı serileri üzerinde daimi olan kullanılabilen bileşenlere sahip PS yapı serisi modüler yapı varyasyon çeşitliliğini azaltıyor, depolama maliyetini düşürüyor ve temin edilebilirliği arttırıyor. Yapı modülü sisteminde mevcut olan PS116, PS2xx ve PS3xx yapı serisi pozisyon switchleri hem kumanda elemanlı komple switch olarak hem de temel switch olarak seçilebilir. Temel switch uygulama durumuna göre çok sayıda muhtemel versiyondan seçilebilen gerekli bir kumanda elemanıyla kombine edilebilir. Böylece uygulamada mümkün olan en büyük esneklik amaçlanır ve aynı zamanda switchlerde ürün çeşitliliği azaltılır.

Tüm kumanda elemanları 45°'lik adımlarla döndürülebilir, bu sayede önceden belirlenen hareket yönüne uyarlama yapılması her zaman mümkün olur. Ayrıca 45° döndürülebilir bağlantı klemensleri sayesinde büyük ölçüde kısalan montaj süreleriyle kolay bir bağlantı imkânı elde edilir. Üç adede kadar kontağı olan devre elemanları ilave alarm kontağı ile ekstra kapatma sağlar.

Bölünmüş içerik