NK / RK serisinin yeni çapraz anahtarları
IP69K ve IP67 ile ön panelin önünde ve arkasında yüksek koruma türleri
Hijyenik Tasarım sayesinde temizlemesi kolay
Merkezi somun ve M12 fiş bağlantısı ile hızlı montaj

Buradasın

İçerik

Yeni NK / RK kumanda kolu anahtarları

Schmersal Group, 2017 ilkbaharında piyasaya sürülecek yeni bir joystick anahtar serisi geliştirdi. Yeni RK / NK çapraz anahtarlar, sağlam, hijyen uyumlu çapraz anahtarlar arasında benzersiz bir temassız anahtarlama sistemine sahiptir.

Bu yeni jenerasyon joystick şalterleri ayrıca merkezi bir somun sabitleme kullanarak basit bir montaj ile karakterize edilir. Elektrik bağlantısı, basit ve hatasız montajı garantileyen standart bir M12 bağlantısı üzerinden yapılır. Bu yeni gelişmenin de çeşitli kullanım alanları vardır: hijyenik uyumlu tasarımları nedeniyle NK kumanda kolu anahtarları gıda işleme endüstrisi için mükemmeldir. RK kumanda kolu anahtarları, dış mekan sektöründe ve proses teknolojisi, ticari araçlar, uçak traktörleri ve kaldırma platformlarındaki sistemler gibi zorlu çevre koşullarında kullanım için idealdir.

Gıda endüstrisinin kumanda kolu, bir cihaz hatası durumunda optik sistemler tarafından yabancı cisimler olarak tanımlanabilmesi için mavi sızdırmazlık malzemesi kullanmaktadır. Gri sızdırmazlık malzemesi endüstriyel ve dış mekan uygulamaları için kullanılır.

RK / NK kumanda kolu, -40 ° C ile +80 ° C arasındaki ortam sıcaklıklarına dayanır. Aynı zamanda yüksek koruma derecesi, ön plaka önünde IP69K ve temas odası için KP67 ile karakterizedir. Bu, cihazların güçlü su jetleri veya basınçlı yıkama makineleri ile temizlenebileceği anlamına gelir.

Akıllı sızdırmazlık sistemi tesis kullanılabilirliğini artırır

NK / RK serisinin özel bir özelliği, sızdırmazlık körüğü hasar görmüş olsa bile, sıvı girişini önlemek için üç engele sahip akıllı sızdırmazlık sistemidir. Bu, anahtar veya makine hasarsız olarak körüklerin değiştirilmesi için yeterli zaman olduğundan, tesis kullanılabilirliğini arttırır.

Kumanda kolu anahtarları operatörlerin bir takım tezgahını dört yöne hareket ettirmelerine izin verir: ileri, geri, sağa ve sola. Tarayıcı işlevine sahip kumanda kolu anahtarları için, dönüş yaylıdır, kumanda kolu ise bir tuşa basma fonksiyonu ile kullanıcı tuş vuruşu ve yay gücü içerir.

Bölünmüş içerik